Succes met domeinen van STRATO

 

Eenvoudig je eigen domein registreren

Wellicht heb je een idee voor een website, maar vraag je je af: ´waar registreer ik mijn domeinnaam?´ Bij STRATO kun je snel en voordelig je eigen domein registreren. Of het nu voor zakelijk of voor privé gebruik is, domeinen kopen en registreren is nog niet eerder zo eenvoudig en goedkoop geweest. De STRATO database voor domeinen biedt een duidelijk overzicht van alle beschikbare namen voor je website. Ook de beschikbare internationale extenties worden direct getoond in dit overzicht. Met een extensie .net of.com is je doelgroep in het buitenland eenvoudig te bereiken. Om je bedrijfsnaam te beschermen tegen eventuele domeinkapers of concurrenten, wordt aangeraden om het domein van je website ook met internationale extensie te registreren.

De voordelen van STRATO-domeinen:

  • Met Website forward het internetverkeer omleiden naar een ander internetadres
  • Nationale en internationale extensies
  • Internationale lettertekens
  • Meer dan 15 jaar ervaring als registrar
  • Keuze uit vele domeinen

Domeinen

Het kiezen van de juiste naam voor je website

Welke domeinnaam je kiest kan veel invloed hebben op het succes van je website. De domeinnaam is als het ware het uithangbord van de site. Domeinen die jouw eigen site het best weergeven zorgen voor een hogere betrokkenheid bij je doelgroep en een betere vindbaarheid. Een websitenaam die aansluit bij je doelgroep, en eenvoudig is te onthouden verhoogt je kans op succes.

Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Domein

Tal van mogelijkheden voor je website

Wanneer je een eigen domeinnaam bij STRATO bestelt, heb je de keuze uit diverse domeinpakketten. Deze pakketten zijn eenvoudig uit te breiden naar een pakket met meer mogelijkheden. Erg handig voor bijvoorbeeld een sterk groeiende website. Ook behoort de Website forward functie standaard tot het basispakket. Met deze functie is het eenvoudig om je website om te leiden naar een ander adres op het web. Zo is het mogelijk meerdere websitenamen te registreren om deze door te verwijzen naar een enkel webdomein. Tevens is het mogelijk om binnenkomend e-mailverkeer door te sturen naar één of meerdere e-mailadressen.

Domeinnaam aanbiedingen bekijken