Je domein verhuizen is gratis

Je domein verhuizen is gratis

Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Zonder problemen je domein verhuizen

Als je ervoor kiest om je domeinnaam te verhuizen naar STRATO, zijn er een paar stappen die je moet volgen om succesvol je domein onder te brengen. Doe als eerste een domeincheck op onze website. Hiermee kun je controleren of het mogelijk is om je domein te verhuizen. Als je je domein hebt gecheckt, zie je de mogelijkheid om het domein te verhuizen, de verhuiscode voor je domein kan je nu ook direct opgeven. Nadat je het domein in het winkelmandje hebt geplaatst, kun je het hostingpakket selecteren dat het beste bij je huidige website past.

Voordelen van domein verhuizen naar STRATO

 • Zeer lage prijzen voor domeinnamen
 • Gratis je website doorlinken
 • Zonder problemen je website uploaden
 • Continu backups van je website
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis je domein verhuizen

domeinnaam overdragen

Enkele tips bij een domeinnaam overnemen

Het kan voorkomen dat je een domein hebt uitgekozen, dat al in gebruik is. Als er geen mogelijkheid is om een alternatief uit te zoeken, kun je de domeinnaam van de andere partij overnemen. Dit kan in sommige gevallen erg kostbaar worden. Controleer eerst of je gewenste domein al in gebruik is. Hier kom je snel achter door simpelweg het domeinnaam in de browser in te typen. Als het domein actief wordt gebruikt, is het vaak lastig om het domein over te nemen. Je kunt soms geluk hebben als het domein niet actief in gebruik is of er duidelijk bij vermeld staat dat het domein te koop is. De contactgegevens van de eigenaar van de domeinnaam staan hier meestal bij vermeld. Als dit niet het geval is, kun je via de Nederlandse uitgever van domeinen (SIDN) achterhalen wie de eigenaar is van je gewenste .nl-domein.


een domeinnaam overdragen

Een domeinnaam overdragen

Je kunt ook je domeinnaam overdragen aan een nieuwe domeinhouder. In de meeste gevallen verandert het domein van eigenaar of wordt een bedrijfsnaam gewijzigd. Als je de tenaamstelling van de domeinnaam wilt wijzigen, kun je dit heel eenvoudig via klantenlogin doen. Download hiervoor het formulier ꞌNaamswijzigingꞌ om je gegevens aan te passen.


tophosting features

Tophosting met vele features

Bij STRATO kun je ervoor kiezen om alleen je domeinnaam te verhuizen. Het is echter ook mogelijk om je domeinnaam en hosting allebei bij STRATO onder te brengen. De hostingpakketten van STRATO bieden ongelooflijk veel features voor weinig geld. Je kunt heel eenvoudig je huidige website uploaden naar de STRATO-servers. Met de AppWizard installeer je supersnel CMS-systemen zoals WordPress en Joomla!. Je profiteert bij STRATO van onbeperkt dataverkeer en tot wel 240GB aan webspace. Je kunt meerdere websites hosten met één hostingpakket. Afhankelijk van het hostingpakket, ontvang je tot wel 6 gratis domeinnamen. Voor goede webhosting ben je bij ons dus aan het juiste adres!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany