Voordelig opslaan in de cloud

HiDrive aanbiedingen bekijken

Opslag in de cloud met HiDrive

Wil je graag je bestanden online opslaan en beheren? Bij STRATO bieden we met HiDrive één van de beste cloud opslag oplossingen aan, waarmee opslaan in de cloud een fluitje van een cent wordt! Bekijk hier de verschillende pakketten met de bijbehorende specificaties en bepaal welk pakket het beste bij jouw doeleinden past. Welk pakket je ook kiest, met STRATO is opslag in de cloud altijd voordelig en profiteer je bovendien van de uitstekende service van onze professionals. Zij helpen je graag bij eventuele vragen of problemen met je HiDrive. Wacht daarom niet langer, maar begin vandaag nog met opslaan in de cloud en doe er ook je voordeel mee!

 • De beste online cloud opslag voor jouw doeleinden
 • Veilige data opslag in de EU
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Gratis support bij vragen of problemen
 • Gratis apps voor smartphones en tablets

beste cloud opslag

De beste cloud opslag voor jouw doeleinden

Ben je niet zo handig met het internet, of met computers in het algemeen? Wees dan niet bezorgd; hier hebben we aan gedacht bij het ontwikkelen van onze HiDrive opslag in de cloud. De HiDrive online software is namelijk zo ontworpen, dat deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is; ongeacht je kennis of ervaring met opslag in de cloud. Het uploaden van een bestand is bijvoorbeeld heel eenvoudig. Verder zul je niet snel aan de grenzen van je opslag komen, zoals dat bij de vaste harde schijf in je computer of laptop soms wel het geval is. We bieden namelijk verschillende pakketten aan voor opslag in de cloud. Daardoor is er altijd een pakket dat aansluit bij jouw wensen. Zo kun je ervoor kiezen om HiDrive te gebruiken voor het opslaan en delen van je foto´s, maar je kunt HiDrive ook als een soort backup software inzetten en het bijvoorbeeld gebruiken voor het maken van een Synology online backup van je NAS. Vooral met onze grotere pakketten kun je erop vertrouwen dat je wel een tijdje vooruit kunt, ook als je veel grote bestanden gebruikt. Hier vind je de verschillende pakketten met de bijbehorende specificaties duidelijk in een overzicht, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken. Maar wel pakket je ook kiest, bij STRATO is opslag in de cloud hoe dan ook voordelig!


opslag in de cloud

Onderweg opslaan in de cloud

Met HiDrive van STRATO kun je niet alleen je via een desktop pc of laptop je bestanden raadplegen en opslaan in de cloud, maar heb je ook via mobiele apparaten toegang tot jouw online opslagruimte. Voor onze HiDrive hebben we namelijk een mobiele app ontwikkeld, die je zowel op smartphones als op tablets kunt installeren. Hiermee ben je dus helemaal flexibel. Dit betekent namelijk dat je ook onderweg, in de auto, bus of trein, je bestanden kun openen en beheren. De mobiele app voor HiDrive is te downloaden voor iOS, Android en Windows Phone.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany