Voordelige online opslagruimte

HiDrive aanbiedingen bekijken

Cloud storage met STRATO HiDrive

Kun je je bestanden niet meer kwijt? Beperken de grenzen van de opslagruimte op je harde schijf je regelmatig? Wil je ook niet meer afhankelijk zijn van USB-sticks of externe harde schijven om je bestanden op verschillende plekken te kunnen openen? Je bestanden in de cloud opslaan kan dan de perfecte oplossing zijn. Met STRATO HiDrive beschik je over online opslagruimte, die de omgang met zowel grote als kleine bestanden een stuk gemakkelijker zal maken. Met de HiDrive online opslagruimte kun je in een handomdraai je bestanden in je eigen online map zetten en vervolgens eenvoudig op alle andere pc’s ter wereld, die beschikken over een internetverbinding, openen.

 • Praktische online opslagruimte
 • Overal en altijd toegang tot je bestanden
 • Veilige data opslag in de EU
 • Gratis telefonische support
 • App voor onderweg beschikbaar

kosten opslagruimte

Online opslagruimte bij STRATO

Normaal gesproken kunnen de kosten van opslagruimte in de cloud, en de diensten die daarbij horen, nogal hoog oplopen. Bij STRATO zijn online opslagruimte en de bijbehorende diensten echter heel voordelig. Je hebt als klant van STRATO de keuze uit zes pakketten, met verschillende specificaties. De keuze voor een bepaald pakket zal voor een groot deel afhangen van de hoeveelheid online opslagruimte die je denkt nodig te hebben voor jouw doeleinden. Misschien wil je je HiDrive vooral gebruiken voor het opslaan van je foto´s, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je gebruik maakt van een NAS en een online backup met Synology wilt maken. Voor hoeveel ruimte je ook kiest; bij STRATO zul je ongetwijfeld een passende optie vinden. We bieden namelijk online opslagruimte aan van enkele tientallen GB, maar ook pakketten met duizenden GB. Ben je van plan je HiDrive met name voor een omvangrijk project te gebruiken, dan zul je vermoedelijk met grote bestanden moeten werken. Deze grote bestanden kosten opslagruimte, waardoor het kiezen van een groter pakket aan te raden is. In ieder geval geldt altijd dat je je opslagruimte met HiDrive gemakkelijk kunt beheren en organiseren.


online opslagruimte

Eén of meerdere gebruiker(s)

Bij de keuze voor een bepaald HiDrive-pakket speelt ook mee of je van plan bent de online opslagruimte in je eentje te gebruiken (´Single-User`) of met meerdere personen (´Multi-User`). Gebruik je je HiDrive voor een bepaald project en werk je daar samen met een ander aan? Moeten jullie daarvoor vaak allebei dezelfde bestanden raadplegen? Dan is het waarschijnlijk het beste om een Multi-User pakket te kiezen, waarbij dit tot de mogelijkheden behoort. Wanneer je je bestanden dan opslaat in de online cloud, hoef je ze niet meer apart naar de ander te versturen. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod en bepaal welk pakket het beste bij jouw doeleinden past. Profiteer ook van de handige online opslagruimte van STRATO. Bij ons kosten opslagruimte en de bijbehorende diensten tenslotte maar heel weinig!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany