Opslaan in de online cloud

HiDrive aanbiedingen bekijken

De internet cloud van STRATO

Heb je ook genoeg van het gedoe van data opslag op een USB-stick? Wil je niet meer steeds bestanden naar jezelf mailen, om ze ergens anders te kunnen openen? Dan hebben we bij STRATO een uitstekend alternatief in huis met de HiDrive cloudstorage. Dit is een soort online harde schijf, waarmee je heel gemakkelijk en snel bestanden in de online cloud opslaat. Vervolgens kun je deze internet cloud map in principe op iedere pc met een internetverbinding openen en ben je altijd maar een paar muisklikken verwijderd van al je bestanden. De software van de HiDrive cloudstorage is zeer gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat iedereen bestanden kan opslaan in de cloud. En wist je dat HiDrive ook heel geschikt is voor het maken van een online back up van je bestanden?

 • Geen USB-stick meer nodig
 • Altijd en overal bij je cloudstorage bestanden kunnen
 • Veilige online opslagruimte
 • Handige HiDrive cloudstorage app
 • Makkelijk online cloud mappen delen

internet cloud

Makkelijk bestanden in de cloud opslaan en delen

Met de HiDrive online cloud opslag van STRATO is het gemakkelijk om online bestanden te versturen. Als je bijvoorbeeld tijdens een vakantie veel foto’s en video’s hebt gemaakt en deze allemaal aan je familie en vrienden wilt laten zien, was je tot voor kort aangewezen op het maken van een selectie en moest je deze vervolgens mailen of op een USB-stick zetten. Met de cloudstorage van STRATO kun je deze foto’s heel simpel in de cloud opslaan. Je kunt dan zelf bepalen welke online cloud map(pen) op je HiDrive cloudstorage je met je familie en vrienden wilt delen en vervolgens hoef je ze alleen nog maar een link te sturen naar deze online cloud map op je HiDrive.


online cloud

Snel online cloud mappen delen

Met een link naar de online cloud map hebben geef je je familie en vrienden toegang tot de media in de online cloud map en kunnen met de speciaal ontwikkelde Share Gallery je foto’s in een prachtige weergave bekijken. Via deze Share Gallery is het ook eenvoudig om de foto’s of video’s uit de internet cloud map via de sociale media te delen. Voor de zekerheid kun je aan map die je in de cloud opslaan wilt ook nog een wachtwoord toevoegen. Zo ben je er zeker van dat alleen diegenen toegang hebben tot de online cloud map voor wie jij de toegang bedoeld hebt. Kies nu het HiDrive pakket dat het beste bij je past.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany