HiDrive: extra harde schijf online

Cloud Storage aanbiedingen bekijken

De extra harde schijf online

Een USB-stick en een externe harde schijf hebben als voordeel, dat je bestanden makkelijk mee kunt nemen naar een andere computer. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s en video’s bij vrienden en familie bekijken, op een pc waarop je je harde schijf extern aangesloten hebt. Bovendien kun je op zo’n externe schijf een back up maken, zodat je bestanden veilig zijn als je de harde schijf van je vaste pc een keer crasht. Maar zou het niet veel makkelijker zijn, als je niet gebonden bent aan een USB-stick of externe harde schijf, maar dat je op iedere pc met een internetverbinding bij je bestanden kunt? En dat je ook op afstand grote bestanden kunt delen met familie en vrienden? Met STRATO HiDrive heb je je gegevens altijd bij de hand. HiDrive is ook een soort externe schijf, maar in plaats van dat je een externe harde schijf moet aansluiten, is je HiDrive als het ware een extra harde schijf online.

 • Harde schijf extern aansluiten niet meer nodig
 • Veel opslagruimte beschikbaar
 • Betrouwbaar en veilig
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Op iedere computer, tablet of smartphone te gebruiken

HiDrive als externe schijf inzetten

HiDrive als externe schijf inzetten

Kies het pakket dat bij je past, en geniet van tot wel 5 TB online opslagruimte, dat is nog meer dan er op een externe schijf past. Als je bijvoorbeeld je vakantiefoto’s bij je familie of vrienden wilt bekijken, hoef je dus geen externe harde schijf mee te nemen, en kan je op iedere computer, tablet of telefoon gelijk een mooie slideshow laten zien. Naast het praktische voordeel dat je hebt van een extra harde schijf online (dat je dus geen externe harde schijf hoeft mee te nemen), is dat een externe schijf ook zeer gevoelig is voor stoten en schokken. Dit maakt ze bijzonder kwetsbaar. Zeker als het gaat om een backup of om andere belangrijke bestanden, wil je dat deze altijd veilig zijn. Voor dit gevaar hoef je je bij STRATO geen zorgen te maken. Je gegevens staan veilig in onze ISO 27001-gecertificeerde datacenters, deze norm staat voor zeer hoge eisen aan gegevensveiligheid en –beschikbaarheid. STRATO HiDrive: de vervanger voor je externe harde schijf.


HiDrive Share Gallery

HiDrive Share Gallery

Met de HiDrive Share Gallery is het heel eenvoudig om je foto’s op te slaan. Maar het mooiste van deze vorm van online foto opslag is dat je met enkele muisklikken schitterende slideshows naar je familie en vrienden kunt sturen. Je kunt ook gemakkelijk je foto’s van Facebook importeren; probeer dat maar eens met je externe harde schijf!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany