Voordelige opslagruimte
in de cloud

HiDrive aanbiedingen bekijken
Cloud

Je bestanden in de cloud

Wil je je ook ontdoen van het worstelen met USB-sticks, externe harde schijven en andere traditionele externe opslagmedia? Dan zit je hier bij STRATO precies goed! Met onze HiDrive cloud storage voorzie je jezelf namelijk van alle gemakken van online opslagruimte, tegen een zeer scherpe prijs. Je kunt opslagruimte bestellen op onze cloud server, waardoor je nooit meer afhankelijk hoeft te zijn van een USB-stick, DVD-schijfjes of een externe harde schijf. Hier vind je ons aanbod voor cloud data opslag, met de bijbehorende specificaties. Welke keuze je ook maakt, met de HiDrive van STRATO heb je de beschikking over zeer voordelige opslagruimte op een kwalitatief hoogwaardige cloud server en kun je altijd bij je bestanden. Al je data wordt veilig opgeslagen in onze eigen Europese datacenters.


Opslagruimte op onze cloud server

Opslagruimte op de cloud server van STRATO biedt je niet alleen hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Onze cloud storage is namelijk geschikt voor vrijwel alle doeleinden. Of je deze nu alleen privé als opslag voor je foto’s gebruikt, of juist om online bestanden te delen met meerdere personen; met de HiDrive cloud storage vind je een passende oplossing. Zo kun je op onze cloud server opslagruimte bestellen, die varieert van enkele tientallen GB tot duizenden GB.

Het verschil met andere oplossingen voor cloud storage is dat je bij STRATO niet vastzit aan bepaalde software of protocollen om bij je bestanden te komen. HiDrive is via een groot aantal protocollen te benaderen, zoals webDAV, ftp en CIFS. En ben je op zoek naar passende synchronisatie software? Met HiDrive zijn ook synchronisatieprotocollen zoals rsync mogelijk. Hierdoor kan je de cloud server extreem flexibel integreren in je bestaande systemen.

 • Stabiele en veilige online cloud opslag
 • Gebruiksvriendelijke software, gratis mobiele apps
 • Geschikt voor multi-user omgevingen
 • Voordelige opslagruimte op onze cloud server
 • Gratis support bij vragen of problemen

Cloud server

Gebruiksvriendelijke interface

Bestanden opslaan in de cloud via HiDrive is heel gemakkelijk. We willen dat onze cloud storage door iedereen gebruikt kan worden, ongeacht de technische kennis of ervaring die een persoon heeft. Daarom hebben we onze HiDrive cloud storage en de bijbehorende online software een zo gebruiksvriendelijk mogelijke interface te geven. Op deze manier kan iedereen met gemak zijn weg vinden. Geavanceerdere gebruikers kunnen HiDrive met een veelvoud aan protocollen in hun systemen integreren, of zelfs gebruik maken van onze API.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany