Bestanden online delen
met STRATO HiDrive

HiDrive aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Cloud storage
  3. Bestanden online delen

Eenvoudig bestanden versturen via internet

Heb je een feest gehad met je vrienden of familie en heb je veel foto’s en video’s gemaakt? Dan wil je deze foto’s natuurlijk zo snel mogelijk met de aanwezigen en andere bekenden delen. Maar hierbij lopen veel mensen tegen moeilijkheden aan van het online bestanden versturen. Iedereen die wel eens veel foto’s op zo’n gelegenheid heeft gemaakt, weet hoe lastig bestanden online delen kan zijn. Als je bijvoorbeeld een e-mail gebruikt om online bestanden te versturen, dan merk je al snel dat er aan zo’n e-mail een maximale grootte zit. Bij het bestanden versturen via internet zit er dan ook vaak niks anders op, dan meerdere e-mails maken met steeds een nieuw setje foto’s. Kan dit niet gemakkelijker? Is er niet een hulpmiddel dat bestanden verzenden via internet of bestanden online delen eenvoudiger en sneller maakt? Ja, dat is er! Met HiDrive van STRATO beschik je over zeer voordelige online opslagruimte en wordt het delen van bestanden een fluitje van een cent!

  • Betrouwbare en veilige online opslag
  • Gemakkelijk online bestanden delen
  • Software met gebruiksvriendelijke interface
  • Online bestanden versturen zonder problemen
  • Mobiele app gratis te downloaden

bestanden online delen

Veilig bestanden online delen

Iedereen die regelmatig een groot bestand wil versturen, is bij STRATO aan het juiste adres. Als je veel foto’s hebt gemaakt en deze bestanden online wilt delen, dan is HiDrive zeer geschikt. De gebruikers van HiDrive uploaden bestanden heel eenvoudig naar de cloud opslag. Vervolgens kan de gebruiker zelf bepalen met wie hij bestanden online wil delen en wie hij toegang tot de fotomap geeft. Hij stuurt de gewenste personen simpelweg een link naar de betreffende map en zo kunnen alleen deze personen bij de foto’s komen. Voor de zekerheid kun je er zelfs nog een wachtwoord op zetten.


online bestanden versturen

De ShareGallery en andere voordelen

Met HiDrive is niet alleen foto’s en bestanden versturen via internet een fluitje van een cent, maar kunnen diegenen die toegang hebben tot je map met foto’s deze foto’s ook in een prachtige weergave bekijken. Met onze ShareGallery kunnen de kijkers namelijk genieten van een prachtige diashow, zonder dat ze de foto’s eerst allemaal hoeven te downloaden. Foto’s en bestanden versturen via internet wordt zo niet alleen heel gemakkelijk en voordelig, maar bovendien leuk! Bekijk hier de verschillende keuzemogelijkheden en de bijbehorende specificaties voor HiDrive cloud opslag van STRATO en bepaal welk pakket het beste bij jouw doeleinden past. Bestanden online delen was nog nooit zo eenvoudig als bij STRATO!

HiDrive is er echter niet alleen om bestanden met anderen te delen. Deze vorm van cloud opslag is ook erg geschikt voor het maken van een backup van je waardevolle bestanden. Je kunt er bijvoorbeeld een backup connect mee maken of vanaf je NAS server bestanden synchroniseren.