Een back up maken in een handomdraai

Een back up maken in een handomdraai

Cloud storage aanbiedingen bekijken

Multifunctionele opslagdienst: HiDrive

HiDrive biedt ongelooflijk veel mogelijkheden om al je gegevens veilig, snel en overzichtelijk op te slaan en werkt volgens het cloudopslag-principe. Dit houdt in dat al je gegevens op een dataserver van STRATO worden opgeslagen. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding om toegang tot de cloud server te krijgen. Als je gebruikmaakt van HiDrive, worden al je gegevens op één centrale plek opgeslagen. Je hoeft hierdoor niet meer je gegevens op losse externe harde schijven of andere opslagmedia op te slaan. De HiDrive is toegankelijk vanaf elk device, ongeacht het besturingssysteem. Alle Windows, Android en Apple besturingssystemen worden ondersteund. Je kunt heel eenvoudig met je tablet of smartphone toegang krijgen tot de opslagdienst.

 • Back up via browser, FTP en netwerkschijf
 • Opslag in Europese datacenters
 • Multi-user: eenvoudig gegevens delen
 • Gratis telefonische helpdesk
 • Ondersteuning van alle besturingssystemen
 • Geen datalimiet

Een volledige backup maken van al je gegevens

Een volledige backup maken van al je gegevens

Het komt maar al te vaak voor dat een computer crasht of een harde schijf kapot gaat. Al je belangrijke gegevens zijn in één klap verwijderd. Om te voorkomen dat je gegevens verliest, is het belangrijk om een backup te maken. De HiDrive-opslag is uitermate geschikt voor het maken van een volledige online backup van al je gegevens. Ook kun je er een backup connect mee maken, evenals bijvoorbeeld een NAS backup. Het kan een keer voorkomen dat je per ongeluk een bestand verwijdert. Met de BackupControl-functie van ons backup programma is dit eenvoudig te herstellen. Afhankelijk van het gekozen HiDrive-pakket, kun je bestanden tot 36 maanden terug herstellen.


Back up met topbeveiliging

Back up met topbeveiliging

Als je een back up gaat maken bij STRATO, is het fijn om te weten dat de beveiliging van jouw gegevens onze prioriteit nummer 1 is. Dit wordt bevestigd door het Duitse keuringsinstituut TÜV. Dit instituut keurt sinds het jaar 2004 onze datacenters met betrekking tot dataveiligheid en heeft sindsdien jaarlijks het ISO 27001 certificaat uitgereikt. De verbinding vanaf je browser naar de HiDrive backup server is versleuteld. De fysieke servers van STRATO bevinden zich in Duitsland. Hiermee vallen jouw gegevens onder de zeer strenge Duitse wetgeving ten aanzien van privacy en dataveiligheid.

BEenvoudig data delen

Eenvoudig data delen met vrienden, collega’s en familie

HiDrive is ideaal voor zakelijk en privégebruik. Afhankelijk van het pakket, kun je tot 120 gebruikersaccounts en 20 admin-accounts aanmaken. Of je nu vakantiefoto’s wilt delen met familie of zakelijke documenten met collega’s; De HiDrive backup software is zeer geschikt voor het versturen van grote bestanden. De gebruikersaccounts hebben toegang tot geselecteerde mappen vanuit de HiDrive. De admin-accounts kunnen rechten uitdelen, backupinstellingen beheren en bepalen welke toegangsprotocollen voor individuele gebruikers toegestaan zijn.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany