Jouw voordeel met onze webshop

STRATO Webshop

Handige marketingtools

Haal het beste uit je webshop! Met interactieve web 2.0-features of via online marktplaatsen zijn je nieuwe klanten binnen handbereik!

Marketing voor jouw webshop

Interactieve web 2.0-elementen

Met tal van interactieve web 2.0-elementen verandert je webshop in een doorslaand succes. Je publiceert bijvoorbeeld in een handomdraai productinformatie, een forum of een gastenboek. Nóg leuker: handige gadgets, zoals Google Maps, tonen je potentiële klanten direct de weg naar je webshop!

Aanbiedingen en waardebonacties

 • Aanbiedingen (incl. eventueel doorgestreepte oude prijs)
 • Acties gemakkelijk vormgeven met content boxes en flexibel aanmaken van waardebonnen

Cross-selling en productbundels

 • Handmatige of automatische cross-selling-functie (aanbieden van alternatieve producten)
 • Aanbieden van productbundels

RSS-feeds toevoegen

RSS-feeds publiceer je nu eenvoudig op je webshop. Activeer de feeds gewoon in de shopadministratie - programmeerkennis is niet nodig. Je klanten zijn zo steeds weer de eerste lezers van het laatste nieuws.

Gadgets toevoegen

Voeg nu simpel leuke gadgets toe aan je online shop. Hiermee zijn je klanten steeds up-to-date over producten, verkeer of reisinformatie. Je kunt zoveel gadgets aan je webshop toevoegen als je maar wilt, bovendien zijn ze klein en makkelijk te gebruiken.

Interactie door forum en gastenboek

Met een forum of een gastenboek geef je klanten de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen over de producten in je webshop. Jij bepaalt wie het forum kan lezen en wie bijdragen mag schrijven.

Productinformatie

 • Belangrijke productdetails overzichtelijk in een tabel weergeven
 • Optie om producten overzichtelijk te vergelijken
 • PDF-download van productdetails
 • Feedback-functie voor directe productvragen

De beschikbaarheid van de functies hangt af van het webshop-pakket dat je gebruikt.

Alle informatie vind je in de webshop-producttabel!

Flexibele betaal- en verzendopties

Of je nu alleen af en toe iets online wilt verkopen of meteen een professionele online-business wilt starten: in de nieuwe STRATO Webshops vind je alle populaire betaal- en verzendopties voor een succesvolle webshop!

Flexibele betaal-en verzendopties

PayPal Express - voor meer omzet

Met PayPal Express verhoog je de omzet in een handomdraai. De complete check out is met PayPal Express nu nog sneller en eenvoudiger.

iDEAL en meer

Skrill is een van de gemakkelijkste en veiligste betaalmogelijkheden op internet. Er zijn geen vaste kosten. Je hoeft alleen een account aan te maken om wereldwijde betalingen via Skrill te kunnen ontvangen.

Ogone

Ogone biedt naadloze, veilige betaaloplossingen aan op maat van uw bedrijf, voor elke card-not-present omgeving. Alle soorten oplossingen: elementair of professioneel, lokaal of multinationaal, online of via meerdere kanalen, gebruiksklaar of aangepast.

Klarna

Klarna is Europees marktleider in factuur-gebaseerde betaaloplossingen. Ze bieden webshops twee betaalmethode aan. Klarna Factuur en Klarna Account: beide gaan uit van het principe 'eerst zien, dan pas betalen' wat online shoppen net zo betrouwbaar maakt als het doen van boodschappen in de lokale supermarkt. Daarnaast krijgt de webshop gegarandeerd uitbetaald, doordat Klarna het volledige krediet- en frauderisico draagt.

Docdata

Docdata Payments is een Payment Service Provider voor webwinkeliers en organisaties met online verkoopactiviteiten. De betaalservice verzorgt het totale online betaalproces. Van het starten van een betaling, tot de bijschrijving van het bedrag op de bankrekening.

Saferpay

Saferpay is de professionele en doorontwikkelde E-payment oplossing voor een veilige en eenvoudige afhandeling van online betalingen. Ze wordt door het Zwitserse Telekurs Card Solutions AG aangeboden.

Professionele verzending via UPS!

Met de professionele software van UPS regel je de verzending van je producten in een handomdraai: de adresgegevens van de klant worden automatisch overgenomen. Zo bespaar je veel tijd.

Bovendien hebben je klanten en jij altijd een actueel overzicht van de verzendstatus. Deze interface is beschikbaar vanaf de AdvancedShop. Er kunnen extra kosten voor de dienstverlening door de partner ontstaan.

WorldPay - veilig online betalen

Met WorldPay kun je direct na het aanmaken van je account diverse betaalmethodes accepteren en wereldwijd je omzet verhogen. WorldPay biedt je een veilig en voordelig totaalpakket. Meld je nu aan en bespaar 125 euro op de installatiekosten.

ExperCash – de makkelijke kassa

Verkoop in het buitenland? Betaling met Visa, MasterCard en American Express? Met ExperCash is het allemaal mogelijk, zonder registratie, perfect passend in het design van de shop. Zo maak je van bezoekers kopers.

Downloaden, boeken of reserveren

Wil je digitale producten verkopen? Je klanten kunnen ze direct vanuit jouw webshop downloaden. Wil je dat klanten online een afspraak kunnen maken of een kamer boeken? Dan biedt STRATO geavanceerde agenda- en boekingsfuncties. Handig!

Beheer en vormgeving

Beheer

Het beheergedeelte ondersteunt je bij het personaliseren van je winkel. Je krijgt vele functies aangereikt waarmee je een moderne en succesvolle webshop kunt bouwen.

Je producten zijn het belangrijkste onderdeel van je webshop. Met STRATO heb je daarom veel verschillende mogelijkheden om je producten aantrekkelijk te presenteren en je klanten optimaal te bereiken.

Het verwerken van binnengekomen bestellingen is een van de leukste onderdelen van je eigen online business. Met STRATO beperk je je administratie tot een minimum.

Wie een succesvolle webshop runt, heeft professionele klantbeheertools nodig. STRATO-webshops bieden daarom veel mogelijkheden voor het verzamelen van klantgegevens.

Verkoop downloadartikelen

Met de downloadfunctie kun je verschillende variaties van een product aanbieden, ook samen met andere producten als bundel. Uiteraard kan je de downloadproducten opdelen. Zo hebben je klanten de mogelijkheid precies het gedeelte te downloaden dat ze nodig hebben. Bovendien kun je met deze functie ook de downloadperiode en het aantal downloads bepalen. Uiteraard met flexible betalingsmethoden.

Afspraken- en boekingsfunctie

Met het boekingssysteem in de Webshop Pro maken je klanten eenvoudig online een afspraak of boeking. Handig als je bijvoorbeeld een kapperszaak, een hotel of een praktijk hebt. Je kunt klanten zelfs vooruit laten betalen bij hun boeking. Let op: de beschikbaarheid van de functies is afhankelijk van het gekozen webshoppakket.

Vormgeving met templates

Met de vele templates kun je jouw webshop supergemakkelijk vormgeven. De kleurmanager ondersteunt je bij de optimale kleurafstemming in je webshop. Deze tool is ideaal om kleuren te definiëren en op elkaar af te stemmen. Bijzonder interessant: de kleurmanager geeft advies welke kleuren optimaal bij elkaar passen.

Optimale veiligheid voor je webshop

STRATO beschermt je webshop en de gegevens optimaal tegen virussen en spam. Dat doen we met de modernste technologie. En al onze Webshop-producten zijn ondergebracht in onze eigen datacenters. Die behoren tot de veiligste van Europa!

Hoe veilig is STRATO

STRATO datacenters

De twee eigen datacenters van STRATO behoren tot de meest moderne en veilige datacenters in Europa. Beide centers zijn TÜV ISO 27001-gecertificeerd vanwege hun uitstekende prestaties en transparante kwaliteit. Door nauwe samenwerking met wereldwijd vooraanstaande partners als AMD en Sun kan STRATO optimale veiligheid en beschikbaarheid van je data garanderen.

STRATO ServerSide Security

Veiligheid staat bij STRATO centraal. Met STRATO ServerSide Security bescherm je je bestanden optimaal.

 • STRATO SiteGuard: flexibele beveiliging voor je website
 • STRATO ServerSide AntiVirus: effectieve bescherming tegen virussen
 • STRATO ServerSide AntiSpam: zo houd je alle spam buiten de deur

STRATO werkt samen met een onderzoeksteam van de Humboldt Universiteit Berlijn om je met STRATO ServerSide AntiVirus en ServerSide AntiSpam optimaal te beschermen tegen virussen, trojans, worms en spam.

STRATO BackupControl

Backups zijn belangrijk - elk uur, elke dag, elke week! STRATO stelt je gegevens veilig, zodat uit het dagelijkse leven van je site niets verloren gaat. Het aanmaken van deze backups gebeurt helemaal automatisch en op de achtergrond.

Backup Control: Persoonlijke toegang tot de verschillende backups van de gegevens in het hostingpakket bij je Webshop!

Jouw voordelen met BackupControl:

 • Automatisch aanmaken van backups
 • Je kunt backups van diverse vorige tijdstippen bekijken en gebruiken
 • Backups worden elk uur, elke dag of elke week gemaakt
 • Backups van individuele mappen en bestanden zijn ook mogelijk

Partneraanbiedingen

Maak je website nóg aantrekkelijker met de aanbiedingen van onze coöperatiepartners.

Extra aanbiedingen van STRATO

MisterClipping.com
Besteed je beeldbewerking uit aan Mister Clipping

Heb je professionele afbeeldingen op je website of webshop nodig? Met de beeldbewerkingstool van Mister Clipping kun je jouw foto’s vrijstaand laten maken en eventueel verder laten bewerken: croppen, resizen, retoucheren etc.
Mister Clipping maakt je beelden vrijstaand met behulp van clipping paths of masks: altijd binnen 24 uur en mocht je niet tevreden zijn dan doet Mister Clipping het gratis opnieuw.

Wat kan Mister Clipping allemaal voor je doen?

 • Vrijstaand maken (handgemaakte Clipping paths)
 • Image Masking (kanaal / laag)
 • Afzonderlijke work paths / masks
 • Beelden sharpenen, croppen, straightenen en resizen
 • Schaduwen toevoegen (natuurlijk / slagschaduw / reflectie)
 • Fotomanipulatie en creatieve bewerkingen
 • Kleurbewerkingen / omkleuren
 • Retoucheren en restaureren
 • Branche-specifieke oplossingen (bijv. “Invisible man” voor kleding)

Maak kennis met de uiterst gebruikersvriendelijke online applicatie en probeer het uit!

Speciale aanbieding voor STRATO klanten:
Waardebon t.w.v. € 20,-. aan gratis clipping paths (beeldbewerking)

*
Beschikbaar voor alle Webshop-pakketten.

Fotolia

Foto’s en illustraties van Fotolia
Fotolia biedt ruim 7 miljoen foto’s en illustraties voor je website. Geef je pagina’s vorm met de voordelige en professionele foto’s en illustraties uit de enorme verzameling van Fotolia!

Jouw voordelen:

 • Keuze uit meer dan 7.000.000 afbeeldingen
 • Geen zorgen over licenties en rechten
 • Wereldwijd gebruikt
 • Voor privé- en zakelijke doeleinden
 • Ook voor reclamedoeleinden in alle media

Ons Fotolia-aanbod voor STRATO klanten:
Bij de aanmelding krijgen STRATO klanten vijf credits gratis. Met deze credits koop je bij Fotolia.net wat je voor je website nodig hebt. Bovendien krijg je 25% bonus op alle aankopen.

Google AdWords
Snel en flexibel adverteren

Met Google AdWords maak je binnen enkele minuten een online-advertentie. Bijvoorbeeld voor de website van je bedrijf. Deze advertentie verschijnt in Google zodra iemand een zoekwoord invoert dat bij jouw website past. Je bepaalt zelf welke zoekwoorden dat zijn. Ook kun je instellen hoe vaak je advertentie getoond wordt. Je kunt je advertentiecampagne op elk moment onderbreken of stopzetten. En je bepaalt óók zelf welk budget je in je campagne investeert.

Dat heeft natuurlijk grote voordelen. De kosten zijn bijvoorbeeld transparant en voorspelbaar. Je betaalt nooit meer dan je zelfgekozen budget. Google AdWords is een effectief reclamemiddel waarmee je alleen bezoekers trekt die geïnteresseerd zijn in je site. Je kunt zelfs bepalen in welke regio of land je advertenties zichtbaar zijn.

Zo werkt het:

 • Waardevolle traffic: je advertenties verschijnen alleen naast relevante zoekresultaten of op passende websites. Je adverteert dus hoofdzakelijk binnen een doelgroep die geïnteresseerd is
 • Kosten per klik: je betaalt alleen als iemand je AdWords-advertentie aanklikt en dus je website bezoekt. Dit 'klikbedrag' wordt afgeboekt van je budget
 • Eerlijke prijs: je bepaalt zelf wat je maximaal per klik wilt betalen. Dit bedrag bepaalt hoe hoog je advertentie komt te staan. Als je meer betaalt, verschijnt je advertentie hoger in de resultaten
 • Grip op de kosten: je bepaalt zelf je budget per dag. Zodra dit budget 'op' is, verschijnt je advertentie niet meer. Je betaalt dus nooit meer dan je wilt
 • Regionale campagnes: zijn jouw producten alleen interessant voor één regio of land? Dan stel je AdWords zo in, dat je advertenties alleen verschijnen als iemand in dit gebied op Google zoekt
 • Absolute transparantie: in je AdWords-instellingen zie je gedetailleerd hoe succesvol je reclame is. Je kunt dus meteen de kosten en de baten vergelijken
 • Snel en flexibel: je advertentie staat al binnen enkele minuten online! En je kunt op elk moment alle instellingen eenvoudig wijzigen

Speciale aanbieding voor STRATO klanten:
Waardebon t.w.v. € 75,-. aan advertentietegoed.