Referenties

STRATO Webshop

De webwinkel van wijnkoper Ernest Lefebvre

www.leckerlefebvre.nl

Dat je met STRATO een fantastische webwinkel kunt maken, bewijst Ernest Lefebvre. Hij had al een wijnhandel voor horecabedrijven. Particuliere klanten vroegen hem of ze zijn wijnen rechtstreeks konden kopen. Het leidde eerst tot zijn fysieke wijnwinkel, daarna tot wijncafé Lefebvre en tot slot tot zijn webwinkel met STRATO Webshop.

Bekijk Ernests website
 

Sonja Pastoor kon van haar hobby een webshop maken

www.bikeandtravel.nl

Dé webwinkel voor wielrenners en mountainbikers is B&T Bikestore. Een webshop die zulke goede spullen verkoopt, dat eigenaresse Sonja Pastoor haar baan kon opgeven. Ze werkt nu fulltime om haar webwinkel nóg beter te maken. Haar ervaringen met STRATO Webshop waren zelfs zo goed, dat ze besloot een tweede webwinkel te starten, bikeandoutdoor.nl.

Bekijk Sonja's webshop
 

Online bloemen bestellen bij Henk-Jan van Gils

www.henkjanvangils.nl

Van lokale bloemen- en kadoshop tot online bestel- en bezorgdienst: met een STRATO Webshop Pro toont Henk-Jan van Gils hoe gemakkelijk het is om een webwinkel voor een eigen bezorgdienst op te zetten. Van een simpel bosje bloemen tot groots bruidswerk, alles is online te bestellen en direct te betalen met iDeal. Zoals het hoort bij een bloemenbezorgdienst, biedt deze webshop de mogelijkheid om gemakkelijk de gewenste bezorgdag en -tijdstip uit te kiezen.

Bekijk Henk-Jans Webshop
 

Coffeecompliment.com, dé webwinkel rond koffie

www.coffeecompliment.com

Hoe je een goede webshop kunt beginnen, toont coffeecompliment.com. Koffiepads, koffiebonen, serviezen, gemalen koffie, thee en alles wat er verder bij hoort? Via deze webwinkel is het verkrijgbaar. Van het oude 'bakkie leut' is koffie namelijk uitgegroeid tot puur lifestyleproduct. Eigenaar Harold Habets scoort er goed mee, met hulp van STRATO Webshop.

Bekijk Harolds Webshop