Referenties

musictube.nl

Autowereld.com draait op één dedicated server

www.autowereld.com
Maandelijks trekt Autowereld.com honderdduizenden bezoekers. Daarom koos Hans Winter, eigenaar van de website, voor een dedicated server van STRATO. “Die biedt een heel goede prijskwaliteitverhouding”, legt hij uit. “En de prijs is wel héél scherp.” Hij koos meteen de zwaarste configuratie. “STRATO Dedicated Server heeft mijn verwachtingen helemaal waargemaakt.”

Bekijk Hans' website
musictube.nl

Peter Verstappen brengt fans van muziek en videoclips samen

www.musictube.nl
Peter Verstappen is ondernemer in hart en nieren. Op zijn website musictube.nl vind je tienduizenden videoclips die je gratis kunt bekijken. Peter voegt elke dag nieuwe clips toe. Z’n site, waar duizenden leden zich al hebben geregistreerd, draait op een server van STRATO.

Bekijk Peters website
rolinka.nl

Rolinka van Zuiden verkoopt kunst en sieraden online

www.rolinka.nl
De STRATO-server van Rolinka van Zuiden is de spil in de online-verkoop van haar kunst en sieraden. Ze is eigenares van een galerie met een divers aanbod van unieke handgemaakte sieraden en originele schilderijen en sculpturen. Haar inspiratiebron is de natuur, wat tot uiting komt in het gebruik van vele natuurlijke materialen, zoals edelstenen en leder.

Bekijk Rolinka’s website
musictube.nl

Ron van der Bend: vrijheid met virtual servers van STRATO

www.vanderbend.eu
Ron heeft uitstekende ervaringen met diverse virtual servers van STRATO, zowel onder Windows als onder Linux. “Ik heb andere aanbieders geprobeerd”, geeft hij toe. “Maar mijn ervaring is dat STRATO veel transparanter is. Behulpzamer ook. De medewerkers laten me in de keuken kijken en geven me de ruimte. STRATO biedt me op hun virtual servers alle vrijheid en functionaliteit.”

Bekijk Rons website