De voordelen met onze hosting

STRATO SSL certificaten

Als je misbruik van klantgegevens wilt voorkomen en je bezoekers wilt laten zien dat jij security serieus neemt, kun je het SSL-certificaat van STRATO gebruiken. SSL (Secure Socket Layer) is het internetprotocol waarmee je alle gegevens bij de uitwisseling via het internet versleutelt. Dit voorkomt dat derden jouw vertrouwelijke gegevens kunnen lezen.

De voordelen van STRATO SSL-certificaten op een rij

STRATO SSL-certificaten – een uitstekende bescherming van je klantgegevens
Een versleutelde verbinding is in alle gangbare browsers zichtbaar in de vorm van een https-adres. Het laat jouw bezoekers en klanten zien dat je serieus omgaat met beveiliging en dat je hun vertrouwelijke gegevens beschermt.

Met de integratie van een STRATO SSL-certificaat straal je betrouwbaarheid uit. Zodat je klanten meer bestellingen plaatsen en jij meer omzet haalt!

STRATO heeft twee soorten SSL-certificaten. Je kunt ze eenvoudig bij je hostingpakket bestellen:

1. Single domain-certificaat, € 2,99/maand*
Het single domain-certificaat geeft jouw domein een uitstekende beveiliging en garandeert dat de data versleuteld worden uitgewisseld.

2. Wildcard-certificaat, € 9,99/maand*
Met het wildcard-certificaat van STRATO versleutel je zowel het hoofddomein van je hostingpakket als alle bijbehorende subdomeinen.


De voordelen van STRATO SSL-certificaten op een rij:

De STRATO SSL-certificaten zijn op veel punten beter dan die van concurrenten.

Met één klik installeren
Je kunt de SSL-certificaten van STRATO eenvoudig en met één klik installeren. Dit is een groot voordeel voor alle STRATO klanten. Bij andere aanbieders is het proces aanzienlijk gecompliceerder.

Altijd voordelig
Niemand is voordeliger dan STRATO. Behalve STRATO. Die belofte geldt natuurlijk ook voor onze SSL-certificaten. Bij geen andere aanbieder vind je zulke voordelige SSL-features.

Beveiliging voor al je domeinen
STRATO is de enige aanbieder van SSL-certificaten die je de mogelijkheid biedt om alle domeinen in je hostingpakket te versleutelen. Bij andere aanbieders vind je deze feature niet.

De nummer 1 in websecurity
Je wilt alleen het beste. Kies daarom voor de beveiliging van je site de beste software. STRATO SSL-certificaten zijn powered by Symantec, wereldwijd marktleider in websecurity.

Schep vertrouwen bij je klanten
Als je de STRATO SSL-certificaten in je website integreert, toon je daarmee je klanten dat security bij jou de hoogste prioriteit heeft.

Ondersteund door alle gangbare browsers
Alle actuele browsers ondersteunen de SSL-certificaten van STRATO. Je herkent dit aan de https-aanduiding die voor de URL verschijnt.

Veilig versleuteld
Met de STRATO SSL-certificaten profiteer je van de superveilige 256-bits-encryptie.

Nú profiteren en het vertrouwen van je klanten winnen – voor meer omzet en betere verkoopresultaten!

*
Abonnement van 12 maanden of langer, prijs inclusief btw.

 

1-click-installaties gratis bij AppWizard

De STRATO AppWizard is de ideale tool om de applicaties van je homepage eenvoudig te beheren. Installeer alle software in een handomdraai en pas desgewenst je applicaties aan. Kies uit toepassingen zoals Wordpress, Gallery, MediaWiki, Serendipity, Piwik, Drupal en vele meer.

Overzicht van alle applicaties

Joomla!

Joomla! is een geliefd en wereldwijd verbreid Web Content Management System (CMS). Het biedt je de mogelijkheid om tekst en multimediadocumenten gemeenschappelijk te bouwen en te bewerken. De bediening spreekt voor zich en is eenvoudig te leren. Door de eenvoudige ontwikkeling van jouw websites boek je snelle resultaten. Met talrijke gratis verkrijgbare aanvullingen kan Joomla! al naar behoefte met vele functies worden uitgebreid.

TYPO3

TYPO3 is een Enterprise Content Management Systeem dat primair bij middelgrote tot grote ondernemingen, agenturen en webdesigners wordt ingezet. Het systeem is uniek wegens de grote functieomvang en enorme flexibiliteit. TYPO3 is meer dan een CMS, het biedt onbegrensde uitbreidingsmogelijkheden en de nodige basis voor het ontwikkelen van extenties. Via het TYPO3 "Extention Repository" kun je duizenden gratis uitbreidingen loaden, om het systeem individueel aan jouw eigen behoeften aan te passen.

Drupal

Drupal biedt naast zijn functie als webcontentbeheersysteem, vooral uitgebreide hulpmiddelen voor sociale netwerken, zoals een blogsysteem, forums en verschillende web 2.0-functies. Daarmee is Drupal ideaal voor alle op sociale netwerken gerichte websites, waarbij het voornamelijk draait om interactie tussen de gebruikers. In Drupal 7 werden veel van de meest nuttige uitbreidingen volledig geïntegreerd, de gebruiksvriendelijkheid is verder verfijnd en de mogelijkheden voor zoekmachine-optimalisatie zijn verbeterd.

WordPress

WordPress behoort momenteel tot de meest wijdverbreide weblogsystemen in de categorie Weblog. WordPress wordt inmiddels heel vaak als Content Management System gebruikt. De functies van het beheer van inhouden werden door de designers voortdurend uitgebreid. WordPress biedt zich voor zowel het persoonlijke dagboek als ook voor kleine tot middelgrote websites aan.

Serendipity

De weblog Serendipity, kortweg „S9y“, is een slank, overzichtelijk en zeer eenvoudig te bedienen alternatief voor Wordpress. Natuurlijk kan S9y dankzij vele uitbreidingen worden aangepast aan jouw eigen behoeften. Met slechts één klik kunnen de geselecteerde plugins rechtstreeks vanaf de downloadserver worden geïnstalleerd. En met de ingebouwde importfunctie kan heel gemakkelijk content uit andere blogsystemen worden overgenomen.

PrestaShop

PrestaShop is een eigentijds e-commerce-systeem met een gebruiksvriendelijke webinterface. Het beheer is eenvoudig en overzichtelijk. Met zijn geavanceerde functies is PrestaShop bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote e-commerceondernemingen die een professionele online shop willen vormgeven en exploiteren.

De highlights van dit shopsysteem zijn de uitgebreide statistieken, het uitgebreide voorraadbeheer en het tegoedbonnensysteem. Natuurlijk is PrestaShop geoptimaliseerd voor zoekmachines en biedt het een verscheidenheid aan geïntegreerde betaalmethodes en -aanbieders. Door de modulaire opbouw kan het systeem gemakkelijk worden uitgebreid en daarvoor biedt de Prestashop Marketplace op dit moment meer dan 700 templates en 1000 modules.

Coppermine

Coppermine is een systeem om online fotoalbums te maken en te delen met vrienden en familie. Je bepaalt zelf welke gebruikers de foto's kunnen zien. Als je webapplicaties als phpBB gebruikt, kun je de gebruikersaccounts van dit systeem integreren. Ook het downloaden van foto's en video's via FTP of een webpagina is mogelijk.

phpBB

phpBB is een forumsysteem dat wijd verbreid is op internet. Het systeem munt uit door zijn eenvoudig beheersoppervlak, waarmee je categoriën, forums en bezoekers intuitief kunt bewerken. Klassieke functies van phpBB zijn het registreren van nieuwe leden, het maken van individuele gebruikersprofielen en het versturen van persoonlijke berichten. Daarboven kan de toepassing nog verder uitgebreid worden. Het forum laat zich met designvoorbeelden en modules individueel aanpassen. Hierdoor worden alle eisen van een moderne communityoplossing vervuld.

MGB OpenSource Guestbook

Met het MGB opensource gastenboek kun je eenvoudig een gastenboek op je website aanbieden. Door het gebruiken van templates kun je het gastenboek geheel aan het design van je website en behoeftes aanpassen. Geïntegreerde captchas voorkomen dat het gastenboek door spam vervuild wordt. Je kunt een andere taal instellen en bepalen of nieuwe berichten direct online komen of eerst vrijgegeven moeten worden. Al deze functies, en nog veel meer mogelijkheden, zijn via het admin-menu op ieder moment in en uit te schakelen.

MediaWiki

MediaWiki werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de gratis online-encyclopedie Wikipedia, en wordt beschouwd als de voorloper van alle Wiki-systemen. MediaWiki is geoptimaliseerd voor het collectief aanmaken en bewerken van digitale naslagwerken. Het basisidee van een Wiki is kennisuitwisseling tussen alle gebruikers. MediaWiki verzorgt daarbij het gebruikersrechtbeheer, beschikt over een versiecontrole van de teksten en een krachtige, volledige tekstzoekfunctie op trefwoorden en artikelen.

Piwik

Piwik maakt gedetailleerde statistieken over de bezoekers van een webpagina. Het bevat informatie over de gebruikte zoekmachines, zoektermen, de gebruikte talen, het besturingssysteem en de browser, evenals over de herkomst van de websitebezoekers. Piwik kan met plugins afzonderlijke worden uitgebreid en voldoet aan de normen van het Landeszentrum für Datenschutz Schleswig-Holstein (landelijk centrum voor privacybescherming Sleeswijk-Holstein).

WebCalendar

Met WebCalendar installeer je een agendatoepassing op je eigen webspace. Je kunt eigen agenda's beheren, agenda's met een groep bewerken of een publieke 'event'-agenda op je website weergeven. De in WebCalendar ingevulde gebeurtenissen zijn compatibel met iCalendar. Hierdoor is het mogelijk om de gebeurtenissen op te roepen via toepassingen zoals Mozilla Sunbird of Apple agenda.

SugarCRM

SugarCRM is software voor customer relationship management (CRM) oftewel klantrelatiebeheer. Met SugarCRM systematiseer je het beheer en de administratie van klantenrelaties. Het programma integreert en optimaliseert alle processen binnen alle afdelingen zoals marketing, verkoop en klantenservice. Met SugarCRM kun je de verkoop automatiseren. Daarnaast ondersteunt SugarCRM bij forecasting en bij marketingcampagnes op basis van tracking. SugarCRM is momenteel de grootste open source-CRM. Uitermate geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen.

FormTools Versie

Form Tools is een Open Source tool dat de gegevens van je bestaande web-formulieren opslaat in een databank. Met een gebruikersvriendelijke bediening kunnen de overgedragen gegevens beheerd en verder verwerkt worden. Of je nu formulieren handmatig of door een ander script opmaakt of de formulieren gebaseerd zijn op HTML, Flash of Silverlight: Form Tools kan je van dienst zijn.

Feng Office

Met Feng Office kun je als groep via het internet samenwerken. Je hoeft hiervoor geen software op je computers te installeren. Feng Office is volledig webbased, je hebt alleen een browser en internettoegang nodig. Met de software beheer je gemeenschappelijke projecten en documenten, om slechts een paar van de vele functies te noemen. Bovendien biedt Feng Office een integratie van Google docs en agenda´s. Mit Feng Office kun je niet alleen je persoonlijke werk plannen, maar ook teams organiseren en zelfs werkzaamheden met je klant afrekenen.

STRATO Communicator – talrijke top-functies voor jouw mobiele communicatie

De STRATO Communicator is een webmailer op basis van Open-Xchange. Het is jouw centrale organisatiepunt in de cloud.

Meer informatie over de STRATO Communicator

Met de basic-postvakken van de Communicator kun je e-mails, agenda, to do-lijsten en contacten eenvoudig beheren. De startpagina kun je individueel vormgeven. Daarnaast kun je elementen zoals inbox, news-feed en desktopapplicaties via drag&drop invoegen, ordenen en weer verwijderen.

 • Bijzonder gebruiksvriendelijk
 • Beheren van meerdere e-mailadressen vanuit elk toestel met internetverbinding
 • Eigen agenda en to do’s opstellen en beheren
 • Herinneringsfunctie voor agenda / to do’s
 • Contacten aanmaken en beheren
 • Geen programmeerkennis nodig
 • Ideaal voor je bedrijf

Professionele webhosting-functies

Geef je website individueel vorm! Met de vele programmeer-tools kun je in een handomdraai databanken integreren of je website dynamisch met PHP programmeren. De administratie-functies ondersteunen je bovendien erbij je website snel en veilig vorm te geven.

Overzicht van de professionele functies

Programmeer-tools

Je wilt een website met individuele inhoud? Dan zijn deze programmeer-opties de juiste keuze voor je.

 • MySQL
 • Mod rewrite
 • PHP, Perl, Python, Ruby

Administratie-tools

Volgende admin-tools maken teamwerk aan je website gemakkelijk en veilig:

 • FTP-toegang & Web-FTP
 • Shell-toegang via SSH & SFTP
 • STRATO BackupControl

Optimale veiligheid voor jouw website

Ga voor veiligheid en bescherm je data tegen risico’s van het internet met de omvangrijke STRATO-veiligheidsfuncties.

Meer veiligheid voor jouw website

STRATO BackupControl

Backups zijn belangrijk - elk uur, elke dag, elke week! STRATO stelt je gegevens veilig, zodat uit het dagelijkse leven van je site niets verloren gaat. Het aanmaken van deze backups gebeurt helemaal automatisch en op de achtergrond.

BackupControl: Persoonlijke toegang tot de verschillende backups van je site!

Jouw voordelen met BackupControl:

 • Automatisch aanmaken van backups
 • Je kunt backups van diverse vorige tijdstippen bekijken en gebruiken
 • Backups worden elk uur, elke dag of elke week gemaakt
 • Backups van individuele mappen en bestanden zijn ook mogelijk

STRATO ServerSide Security

Veiligheid staat bij STRATO centraal. Met STRATO ServerSide Security bescherm je je bestanden optimaal.

 • STRATO SiteGuard: flexibele beveiliging voor je website
 • STRATO ServerSide AntiVirus: effectieve bescherming tegen virussen
 • STRATO ServerSide AntiSpam: zo houd je alle spam buiten de deur

STRATO werkt samen met een onderzoeksteam van de Humboldt Universiteit Berlijn om je met STRATO ServerSide AntiVirus en ServerSide AntiSpam optimaal te beschermen tegen virussen, trojans, worms en spam.

STRATO SiteLock

Bescherm jezelf en de bezoekers van je website nog beter tegen hacking en schadelijke software. STRATO SiteLock controleert je website regelmatig op mogelijke zwakke plekken en geeft nuttige tips om veiligheidslekken te vermijden.

 • Dagelijkse malware-scans
 • Veiligheidslabel
 • Blacklist monitoring
 • Veiligheidstips
 • Website-applicatie scans
 • SQL-injectie scans
 • Cross-site scripting scans

STRATO datacenters

De twee eigen datacenters van STRATO behoren tot de meest moderne en veilige datacenters in Europa. Beide centers zijn TÜV ISO 27001-gecertificeerd vanwege hun uitstekende prestaties en transparante kwaliteit. Door nauwe samenwerking met wereldwijd vooraanstaande partners als AMD en Sun kan STRATO optimale veiligheid en beschikbaarheid van je data garanderen.

Partneraanbiedingen

Als webhost van jouw site laten we je profiteren van onze partneraanbiedingen.

Pak nu je voordeel

Google AdWords
Snel en flexibel adverteren

Met Google AdWords maak je binnen enkele minuten een online-advertentie. Bijvoorbeeld voor de website van je bedrijf. Deze advertentie verschijnt in Google zodra iemand een zoekwoord invoert dat bij jouw website past. Je bepaalt zelf welke zoekwoorden dat zijn. Ook kun je instellen hoe vaak je advertentie getoond wordt. Je kunt je advertentiecampagne op elk moment onderbreken of stopzetten. En je bepaalt óók zelf welk budget je in je campagne investeert.

Dat heeft natuurlijk grote voordelen. De kosten zijn bijvoorbeeld transparant en voorspelbaar. Je betaalt nooit meer dan je zelfgekozen budget. Google AdWords is een effectief reclamemiddel waarmee je alleen bezoekers trekt die geïnteresseerd zijn in je site. Je kunt zelfs bepalen in welke regio of land je advertenties zichtbaar zijn.

Zo werkt het:

 • Waardevolle traffic: je advertenties verschijnen alleen naast relevante zoekresultaten of op passende websites. Je adverteert dus hoofdzakelijk binnen een doelgroep die geïnteresseerd is
 • Kosten per klik: je betaalt alleen als iemand je AdWords-advertentie aanklikt en dus je website bezoekt. Dit 'klikbedrag' wordt afgeboekt van je budget
 • Eerlijke prijs: je bepaalt zelf wat je maximaal per klik wilt betalen. Dit bedrag bepaalt hoe hoog je advertentie komt te staan. Als je meer betaalt, verschijnt je advertentie hoger in de resultaten
 • Grip op de kosten: je bepaalt zelf je budget per dag. Zodra dit budget 'op' is, verschijnt je advertentie niet meer. Je betaalt dus nooit meer dan je wilt
 • Regionale campagnes: zijn jouw producten alleen interessant voor één regio of land? Dan stel je AdWords zo in, dat je advertenties alleen verschijnen als iemand in dit gebied op Google zoekt
 • Absolute transparantie: in je AdWords-instellingen zie je gedetailleerd hoe succesvol je reclame is. Je kunt dus meteen de kosten en de baten vergelijken
 • Snel en flexibel: je advertentie staat al binnen enkele minuten online! En je kunt op elk moment alle instellingen eenvoudig wijzigen

Speciale aanbieding voor STRATO klanten:
Waardebon t.w.v. € 75,-. aan advertentietegoed.

Fotolia

Foto’s en illustraties van Fotolia
Fotolia biedt ruim 7 miljoen foto’s en illustraties voor je website. Geef je pagina’s vorm met de voordelige en professionele foto’s en illustraties uit de enorme verzameling van Fotolia!

Jouw voordelen:

 • Keuze uit meer dan 7.000.000 afbeeldingen
 • Geen zorgen over licenties en rechten
 • Wereldwijd gebruikt
 • Voor privé- en zakelijke doeleinden
 • Ook voor reclamedoeleinden in alle media

Ons Fotolia-aanbod voor STRATO klanten:
Bij de aanmelding krijgen STRATO klanten vijf credits gratis. Met deze credits koop je bij Fotolia.net wat je voor je website nodig hebt. Bovendien krijg je 25% bonus op alle aankopen.